After Bite

Je probeert het te voorkomen: steken, beten of een aanraking met brandnetels en kwallen. Maar soms gebeurt het toch. In die gevallen is After Bite een goede hulp die de perfecte verzachting en verzorging biedt.

After Bite is de pen die helpt bij prik, steek of 'Bite'!

After Bite verzacht en verzorgt de huid na insectensteken (o.a. muggen, vlooien, mieren, dazen, bijen, teken en wespen). Maar After Bite gaat verder; ook bij beten of na aanraking met brandnetels, kwallen en soortgelijke gevallen biedt After Bite verzachting, verzorging en verlichting. After Bite is een vloeistof in een handige penvorm, waardoor je het gemakkelijk kunt aanbrengen. Binnen 5 minuten merk je al duidelijk resultaat, zodat je weer kunt genieten van de zon.

After Bite bevat ammonium hydrochloride, wat een snelle en effectieve neutralisatie geeft van het gif in de huid. After Bite behoort tot de zogenaamde “counterirritants”, stoffen die de werking van gifstoffen (in dit geval van o.a. insecten) tegenwerken. We raden aan After Bite zo snel mogelijk na de steek of beet te gebruiken, omdat dan de verschijnselen als zwelling, pijn en jeuk sterk verminderd worden. Het is daarom belangrijk om After Bite altijd bij de hand te hebben. De nertsolie in After Bite verzacht de aangetaste huid en voorkomt uitdroging.