Vandaag besteld voor 16.00, volgende werkdag in huis 14 dagen bedenktijd Slechts 1,95 verzendkosten; gratis vanaf 20 euro
  • Ben's Anti-Bite Insectenspray 30% DEET

Ben's Anti-Bite Insectenspray 30% DEET is een insectenwerend middel op basis van 30% DEET. Ben's Anti-Bite beschermt tegen muggen, wespen, teken, dazen en muskieten en is geschikt om te gebruiken voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar. Deze insectenwerende spray werkt per keer tot 5 uur effectief tegen muggen en tot 4,5 uur tegen teken. Wacht dus niet langer en bescherm jezelf en je kind(eren) tegen vervelende insectensteken en -beten!

GRATIS VERZENDING VANAF 20 EURO     OP WERKDAGEN VOOR 16u BESTELD = DEZELFDE DAG VERZONDEN!

Hoe Ben's Anti-Bite Insectenspray 30% DEET te gebruiken?

Ben's Anti-Bite Insectenspray 30% DEET is geschikt voor volwassenen en kinderen boven de 2 jaar. Breng het product één keer per dag aan; het maximale aantal pompbewegingen is 58 voor volwassenen, 23 voor kinderen boven de 12 jaar en 9 voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar. Bij een kind tussen de 2 en 12 jaar kan het product één keer per dag rechtstreeks worden aangebracht op het hoofd, de nek en hals, de onderarmen en de voeten; de rest van het lichaam is beschermd door kleding.

Gebruik je zonnebrand? Breng Ben's Anti-Bite Insectenspray 30% DEET dan als laatste aan.


Ben's Anti-Bite Insectenspray 30% DEET beschermt je effectief tegen:

Muggen
Wespen
Teken
Dazen
Muskieten


Inhoud: 100ml

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Ben's Anti-Bite Insectenspray 30% DEET

  • Model: Ben's Anti-Bite Insectenspray 30% DEET
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 8,99€