FAQ

Wat doet After Bite?

After Bite werkt! Het stopt de jeuk van insectenbeten en steken. De formule van After Bite neutraliseert het gebied van de steek of beet.


Wat is het verschil tussen de Classic, Kids en Xtra varianten?

After Bite Classic (“The Itch Eraser”) is in Amerika de nr. 1 behandeling bij insectenbeten. De penvorm maakt de behandeling en het meenemen van de pen erg gemakkelijk. De ammonia zorgt voor directe verlichting van de jeuk. Studies gedurende meer dan 32 jaar laten steeds weer de grote tevredenheid van gebruikers zien.

After Bite Kids is speciaal ontworpen voor snelle verlichting bij kinderen. We hebben hier de ammonia verwijderd (voor de gevoelige huid) en vervangen door eucalyptusolie, tea tree olie, baking soda (zuiveringszout), aloë vera en vitamine E. Deze unieke crème formulering zorgt voor verlichting en tegelijkertijd voor verzachting van de huid. Kinderen vinden het product erg fijn omdat ze direct voelen dat het werkt.

After Bite Xtra is gebaseerd op een unieke mix van baking soda, ammonia en tea tree olie. Het neutraliseert de steek of beet direct en zorgt voor een versneld herstelproces. Zeer aan te raden bij hevigere klachten en agressieve steken van bijen, wespen, brandmieren en zelfs kwallen.


Zit er een houdbaarheidsdatum op de After Bite producten?

Nee, er zit geen houdbaarheidsdatum op onze producten. De reden hiervoor is dat ze nog veel langer houdbaar zijn dan 3 jaar. Voor de zekerheid geven wij wel op de verpakking aan maximaal 12 maanden te gebruiken na de eerste opening.


Hoe vaak kan ik After Bite gebruiken?

Bij gebruik als op de verpakking staat aangegeven is er geen limiet aan het gebruik. After Bite kan steeds weer tegen de gevolgen van steken en beten gebruikt worden.


Mijn kind is allergisch voor noten (van bomen), is jullie tea tree olie daaraan gerelateerd? 

Tea tree olie is een extract van de bladeren van de Melaleuca Alium boom. Tea tree olie valt niet in dezelfde categorie als noten. 


Bevatten de producten van After Bite gluten?

Geen van de door ons gebruikte ingredienten bevatten gluten.


Zijn jullie producten getest op dieren?

Nee, onze producten zijn niet op dieren getest.